Pepe Pizza Gdynia

Pepe Pizza to przede wszystkim wysoka jakość używanych do produkcji składników. Codziennie przygotowywane według naszej receptury świeże ciasto zapewnia chrupką i delikatną pizzę nie używając przy tym żadnych spulchniaczy, tylko świeże drożdże. Do naszego sosu pomidorowego używamy wyłącznie dojrzałych i soczystych pomidorów z południa Europy. Mieszanka serowa dla naszych pizz jest jednym z najważniejszych elementów całej składanki smakowej, dlatego używamy tylko wysokiej jakości serów i mówimy zdecydowane nie seropodobnym produktom, które tak często są używane w innych lokalach.

Czytaj więcej

Aplikacja mobilna Pobierz naszą aplikację

Pobierz appkę już teraz

Pobierz z Google Play Pobierz w App Store

Pobierz naszą aplikację

Najlepsza pizza każdego dnia

Naszym celem każdego dnia jest stworzenie pizzy, która gwarantuje Państwu przy każdym zamówieniu najwyższą jakość i niepowtarzalny smak. Dlatego używamy tylko półproduktów renomowanych firm. Kompozycje smakowe zostały specjalnie stworzone przez naszych ekspertów z myślą o klientach ceniących niepowtarzalny smak. Klientów którzy cenią sobie indywidualność zapraszamy do skomponowania swojej własnej pizzy z szerokiej gamy wysoko jakościowych półproduktów.

Zamów teraz

30% zniżki na pierwsze zamówienie!

Najwyższa jakość serwisu

PePe Pizza kładzie nacisk nie tylko na znakomicie przygotowaną pizzą lecz także na profesjonalną obsługę klienta. Osoby zajmujące się przyjmowaniem zamówień, chętnie odpowiedzą Państwu na wszelkie pytania oraz służą wszelką pomocą przy zamówieniu lub skomponowaniu własnej nie powtarzalnej PePe Pizzy. Wdrożony wewnętrzny system jakości oraz odpowiednie procedury zapewnią Państwu zawsze miłą i fachową obsługę.

Technologia żywności i higieny

Mając na uwadze najwyższą jakość dostarczanych przez nas produktów, w PEPE PIZZA wdrożone są dwa systemy technologii żywności i higieny: - System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli, mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z puntku widzenia wymagań zdrowotnych oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością produktami spożywczymi, - System GHP (Good Hygienic Practice) - system dobrej praktyki higienicznej, który związany jest z zapewnieniem odpowiednich warunków i środków podejmowanych w celu zapewnienia produkcji bezpiecznej żywności na wszystkich etapach łańcucha produkcji.

Masz pytania? Skontaktuj się z nami

Napisz lub zadzwoń do nas!